Selecteer een pagina

Blog

Nieuws & Updates

3 maart 2022

Nominatie innovatie award!

Door de vakjury van de Vakbeurs Groene Sector Innovatie Awards zijn wij genomineerd in de categorie Tuin- en Park.

‘Ook dit jaar worden er weer Innovatie Awards uitgereikt in de categorieën Tuin & Park Mechanisatie en Groene Inrichting. De uitreiking vindt op 8 maart plaats tussen 14.00 en 14.30 uur op Het Duurzaamheidsplein. Uit de genomineerden kiest een vakkundige jury de winnaars uit. Schlepers: “We zijn er trots op dat dit jaar Dennis de Wilde van DIM Hovenier voor het eerst ook deel uitmaakt van de jury.” De genomineerden in de categorie Tuin & Park Mechanisatie zijn: Wim van Breda – MowHawk, Bio Greenline – Het GreenLine maaidraad en Jean Heybroek bv – De Maredo STrac 700. De genomineerden in de categorie Groene inrichting zijn: SunnyRain Solutions – De Rainwinner, Essie B.V. – Eco2Shield en Sempergreen – Detentiedak.’

 

3 maart 2022

Vakbeurs Groene Sector

Op 8, 9 en 10 maart zijn wij aanwezig op de Vakbeurs Groene Sector. Met ons 100% biologisch afbreekbare trimmerdraad zijn wij te vinden op stand 734.

Op onze stand vind je alle informatie over ons trimmerdraad, kun je getuige zijn van diverse testen van het trimmerdraad en kunt je jouw sample van het trimmerdraad ontvangen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al ons nieuws, ontwikkelingen en events!